Враховуючи швидкий темп змін у нашій державі, в Міграційній службі Львівщини часто проводяться…

Враховуючи швидкий темп змін у нашій державі, в Міграційній службі Львівщини часто проводяться різного роду заняття із підготовки працівників служби.

Враховуючи швидкий темп змін у нашій державі, в Міграційній службі Львівщини часто проводяться різного роду заняття із підготовки працівників служби.

Тенденції інтенсивного і напруженого сучасного ритму життя людини призводять до збільшення негативних емоцій, які, накопичуючись, формують яскраво виражені та тривалі стресові стани.

З метою запобігання виникнення стресових ситуацій, а в разі таких, навчити працівників Міграційної служби реагувати на ситуації, пов’язані із стресом та вміти із ним справлятись, стало основним завданням головного спеціаліста відділу управління персоналом Оксаною Зіневич.

Проведений нею спеціальний тренінг на тему: «Як зберегти спокій у стресових ситуаціях», враховуючи заходи, пов’язані із COVID-19, був особливим.

На жаль, уникнути стресових ситуацій – не в наших силах. Часом важко позбутися обурення чи злості, образ та розчарування, а ось змінити ставлення до негативних реакцій, що виникли, можливо. Стресостійкість дає можливість уникнути стресу, шляхом перегляду ставлення до ситуації та захистить організм від негативного впливу на здоров’я людини. А також дозволить легко та незалежно існувати у всіх життєвих сферах.

Ця безумовно важлива для сьогодення тема, шляхом визначення самоконтролю, позитивного настрою та розуміння своїх емоцій, формує вміння спілкуватися та ефективно планувати час, що переводить організм в стан спокою. А конструктивний вияв негативних імпульсів у власній поведінці навчить працівників володіти стресостійкістю та, незважаючи на перешкоди чи поганий настрій, дозволить виконувати поставлене завдання.

Головне управління ДМС у Львівській області