УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У день народження із паспортом громадянина України у формі #ID_картки

У день народження із паспортом громадянина України у формі #ID_картки

У день народження із паспортом громадянина України у формі #ID_картки

День народження- особливий день у житті кожної людини, адже в цей день на адресу іменинника лунають безліч святкових побажань від близьких серцю людей, запалюються свічки на торті та загадуються бажання.

Саме в такий святковий день до  Деражнянського РС УДМС  завітала Владислава Горобець для отримання свого першого паспорта громадянина України у формі ID-картки. Дівчина зазначила, що для неї це подвійне свято, яке цьогоріч супроводжується отриманням «дорослого» документа.

Працівники територіального підрозділу привітали іменинницю зі святом, побажали їй здійснення мрій  та вручили паспортний документ сучасного зразка.

А ми в свою чергу нагадуємо усім батькам, що для  оформлення вперше паспорта громадянина України у формі картки необхідно подати:

  • свідоцтво про народження;
  • оригінали документів, що підтверджують громадянство та посвідчують особу батьків або одного з них, які на момент народження перебували у громадянстві України (для підтвердження факту належності особи до громадянства України); у разі відсутності таких документів або у разі, коли батьки чи один із батьків такої особи на момент її народження були іноземцями або особами без громадянства, або у разі набуття особою громадянства України на території України подається довідка про реєстрацію особи громадянином України;
  • довідку про реєстрацію місця проживання.

Звертаємо увагу, що адміністративна послуга надається безкоштовно та під час карантинних заходів доступна за місцем звернення, а після їх завершення – за місцем реєстрації.

Управління ДМС у Хмельницькій області