Вчинив злочини, відбув покарання – отримав примусове видворення за межі країни із забороною в'їзду

Вчинив злочини, відбув покарання – отримав примусове видворення за межі країни із забороною в'їзду

Вчинив злочини, відбув покарання – отримав примусове видворення за межі країни із забороною в'їзду

Оперативно та злагоджено спрацювали спеціалісти Міграційної служби Запорізької області разом із Службою безпеки України та УБЗПТЛ ГУНП в Запорізькій області для попередження майбутніх злочинів на території країни.

Так, вчора з Державної установи «Вільнянська виправна колонія» (№ 20), після відбування 8-річного покарання за скоєння кримінального правопорушення, звільнився громадянин Російської Федерації П., 1983 рн.      

Вже третій строк за вчинення загальнокримінальних злочинів та регулярність, з якою іноземець порушував законодавство, дали зрозуміти, що на шлях виправлення росіянин не став і після звільнення з місць позбавлення волі мав намір продовжувати вчиняти кримінальні правопорушення на території України.

Міграційники з’ясували, що у іноземця також відсутні будь які документи, що підтверджує його особу, відповідно немає і документів, які б надавали право законно перебувати на території України, тому пильно відстежували цей випадок.

У день звільнення громадянина П. оперативно спеціалістами відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС було складено адміністративний позов до Вільнянського районного суду Запорізької області про поміщення порушника до ПТПІ та його примусове видворення за межі України, який було задоволено у повному обсязі.

Вже цієї ночі незаконного мігранта було супроводжено та  поміщено до Миколаївського пункту тимчасового перебування іноземців для ідентифікації та документування свідоцтвом на повернення до Батьківщини. Після чого, для забезпечення виконання рішення суду про примусове видворення за межі країни, працівники Міграційної служби разом з правоохоронцями ескортують іноземця до кордону з Російською Федерацією.

В’їзд до України кримінальному рецидивісту відтепер заборонено.

Управління ДМС у Запорізькій області