На Львівщині для оформлення ID – картки обмежень немає

На Львівщині для оформлення ID – картки обмежень немає

На Львівщині для оформлення ID – картки обмежень немає

Про це свідчить заміна у Львівській області паспортів-книжечок людьми більш поважного віку та людей з обмеженими можливостями.

В законодавстві обов’язкової вимоги обміну паспорта у вигляді книжечки на ID нема, але 76 - річна мешканка села Новий Став Кам’янка-Бузького району Львівщини Марія Онуфріївна, ще тої «закалки», вирішила не чекати «примусівки» й впорядкувала документи вже!

Відтак, сьогодні, 16 липня Марія Онуфріївна отримала свій омріяний документ у вигляді ID-картки в Кам’янка-Бузькому районному секторі.

А нещодавно працівники Львівського відділу «ЦОД №1» вручили ID-паспорт   95 - річній львів’янці, яка не могла самостійно пересуватися, здійснивши виїзд за місцем проживання Зої Іванівни. Щаслива жінка тепер зможе отримувати необхідне медичне обслуговування,  підписавши декларацію із сімейним лікарем.

Не тільки сучасне покоління розуміє, що ID – картка відповідає усім міжнародним стандартам, а завдяки імплантованому електронному чіпу, надійно захищена від підроблення, копіювання і крадіжки особистих даних та є одним з найкращих за якістю серед біометричних паспортів із багатьох країн світу. Зчитати інформацію, яка записана на чіп (окрім відбитків пальців рук) можна за допомогою навіть сучасного смартфона тут!

Бажаємо усім користувачам послуг Міграційної служби Львівщини міцного здоров’я і довголіття!

А усім громадянам України нагадуємо, що не лише сам новий біометричний документ у вигляді ID – картки немає обмежень, а, завдяки впровадженим в Україні електронних послуг та сервісів, й власники біометричних документів зможуть скористатися такими послугами в першу чергу.

Головне управління ДМС у Львівській області