Щодо зберігання виготовлених біометричних документів у територіальних підрозділах міграційної служби…

Щодо зберігання виготовлених біометричних документів у територіальних підрозділах міграційної служби Донеччини

Щодо зберігання виготовлених біометричних документів у територіальних підрозділах міграційної служби Донеччини

Протягом останнім днів від мешканців Донецького регіону до Головного управління ДМС України в Донецькій області часто надходять питання стосовно терміну зберігання виготовлених  біометричних документів у територіальних та структурних підрозділах міграційної служби області. 

Інформуємо, що готові біометричні паспорти (паспорт громадянина України в формі картки та паспорт громадянина України для виїзду за кордон) у територіальних та структурних підрозділах зберігаються протягом року з дня оформлення. Отримати зазначені документи можливо виключно особисто, оскільки під час видачі обов’язково проводиться процедура верифікації особи (зокрема, скануються відбитки пальців).

Звертаємо увагу, що паспорти громадян України та паспорти громадян України для виїзду за кордон, які неотримані заявниками протягом року згідно Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» у період з дня оголошення карантину до його зупинення, знищуватись не будуть.

Отримати додаткову інформацію стосовно надання адміністративних послуг суб’єктам звернення можна за телефонами гарячої лінії Головного управління ДМС України в Донецькій області (06273) 6- 40- 12, (0629) 58-73-09 та (0629) 58-73-75.

Головне управління ДМС у Донецькій області