На Кіровоградщині ще один ЦНАП розпочав оформлювати біометричні паспорти

На Кіровоградщині ще один ЦНАП розпочав оформлювати біометричні паспорти

На Кіровоградщині ще один ЦНАП розпочав оформлювати біометричні паспорти

17 липня у Відділі "Центр надання адміністративних послуг населенню" виконавчого комітету Помічнянської міської ради запрацював сервіс з оформлення та видачі паспорта громадянина України у формі картки та закордонного паспорта.

ЦНАП відкрився у серпні минулого року і надає 158 адміністративних послуг. Центр обслуговує жителів Помічнянської об'єднаної територіальної громади, куди увійшли місто Помічна та три села із загальною кількістю населення 10 тисяч осіб.

Фахівці Центру до початку роботи з оформлення біометричних документів пройшли навчання у Добровеличківському РС Управління ДМС у Кіровоградській області. 

Подаватимуть документи для оформлення ID-картки чи закордонного паспорта громадяни адміністратору Центру, який працюватиме як фронт-офіс, а оброблятимуться вони вже у бек-офісі спеціалістами районного сектору Міграційної служби. Таку співпрацю між Міграційною службою області та Помічнянським ЦНАП було скріплено угодою, яку підписав начальник Управління ДМС Володимир Гончаренко та керівниця Відділу "Центр надання адміністративних послуг населення" Дар'я Болтян.

Відкриття у ЦНАП м. Помічна сервісу з оформлення ID-картки, закордонного паспорта сприятиме подальшому створенню якісної, а головне зручної системи надання адміністративних послуг міграційної служби для жителів як самої Помічнянської громади, так й інших населених пунктів поруч розташованих Добровеличківського та Новоукраїнського районів.

Управління ДМС у Кіровоградській області