УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

ЦНАП Байковецької об’єднаної територіальної громади розпочав оформлення біометричних паспортів

ЦНАП Байковецької об’єднаної територіальної громади розпочав оформлення біометричних паспортів

ЦНАП Байковецької  об’єднаної територіальної громади розпочав оформлення біометричних паспортів

Коли є підтримка однодумців, вдається все – це підтверджує команда Центру надання адміністративних послуг (далі – ЦНАП) Байковецької об’єднаної територіальної громади. Сьогодні там урочисто відкрили робоче місце адміністратора з оформлення та видачі паспорта громадянина України у формі ID-картки та паспорта для виїзду за кордон.

Від ідеї до першої прийнятої заяви пройшло декілька місяців. Нагадаємо, сучасний Центр надання адміністративних послуг у Байковецькій об’єднаній територіальній громаді Тернопільської області відкрився 11 жовтня 2019 року.

Зі значною подією громаду привітали начальник Управління Державної міграційної служби Тернопільської області Ярослав Давибіда та начальник Тернопільського районного відділу УДМС України в Тернопільській області Надія Остапишин.

Керівник Міграційної служби Тернопільщини зазначив, що це вже п’ятий ЦНАП в області, який здійснює оформлення біометричних документів, а отже, ці послуги знову стали ближчими до людей. Побажав не зупинятися на досягнутому, збільшувати кількість послуг та робити їх ще якіснішими.

Управління ДМС у Тернопільській області