УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Представники органів місцевого самоврядування оформлюють біометричні документи

Представники органів місцевого самоврядування оформлюють біометричні документи

Представники органів місцевого самоврядування оформлюють біометричні документи

Нещодавно представники Шаровечківської об’єднаної територіальної громади в повному складі звернулись до Хмельницького районного відділу УДМС області для оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки.

Голова громади Болеслав Боднар разом із спеціалістами виявили бажання обміняти паперову паспортну книжечку на сучасний біометричний документ, який дає можливість користуватись електронними сервісами, що поступово запроваджуються в державі. А ще цей документ надійно захищений від підроблення і є одним з кращих за якістю серед біометричних паспортів у багатьох країнах світу.

Заявники переконані, що їх спільне рішення про отримання новітнього документа стане гарним прикладом для мешканців територіальної громади, які також можуть скористатися нагодою та оформити паспорт нового зразка в оновленому приміщенні.

Відвідувачі подякували працівникам Міграційної служби за професійний підхід та відзначили високий сервіс обслуговування громадян у комфортних умовах. Запрошуємо отримати адміністративні послуги в Хмельницькому районному відділі, який здійснює прийом громадян за новою адресою: вул.Кам’янецька, 47  та працює за сталим графіком роботи:

  • вівторок-п’ятниця: з 9.00 до 18.00,
  • субота: з 9.00-16.45,
  • обідня перерва: з 13.00-13.45.

Для зручності отримання адміністративних послуг по оформлені біометричних документів рекомендуємо скористатись сервісом «Електронна черга», що знаходиться на сайті ДМС України за посиланням: https://dmsu.gov.ua/services/online.html.

Варто зазначити, що МЕШКАНЦІ ОБЛАСТІ  можуть ЗВЕРТАТИСЯ до Хмельницького районного відділу для оформлення ЗАКОРДОННОГО ПАСПОРТА, адже ця адміністративна послуга надається громадянам незалежно від місця реєстрації.

Управління ДМС у Хмельницькій області