У вільний від роботи час — з методичною допомогою та по ID - картки

У вільний від роботи час — з методичною допомогою та по ID - картки

У вільний від роботи час —  з методичною допомогою та по ID - картки

Працівники сектору по роботі з ЄДДР відділу з питань громадянства, паспортизації, реєстрації та еміграції Управляння ДМС України в Тернопільській області у вільний від роботи час надали методичну допомогу колегам територіального підрозділу з питань ідентифікації особи та одночасно скористалися послугою отримання паспорта громадянина України у формі ІD картки замість паспорта-книжечки.

Міграційники наголошують, що користування електронними послугами та сервісами, які наразі активно впроваджуються в Україні, є доступним, у першу чергу, саме для власників біометричних документів. Відтак наразі, ID-картка, яка містить електронний підпис громадянина, є повноцінним засобом електронної ідентифікації особи.

Після оформлення ID-картки, у подальшому всі послуги із оформлення паспорта особа зможе отримувати у будь-якому місці України за місцем звернення.

Запрошуємо отримати адміністративну послугу, а саме, оформлення паспорта громадянина України у формі картки у будь якому територіальному підрозділі Державної міграційної служби та центрів надання адміністративних послуг (ЦНАПів), які мають відповідне обладнання і матеріально-технічні ресурси. Перший паспорт-картка оформляється за зареєстрованим місцем проживання.

Номери територіальних підрозділів, можна знайти за посиланням.

Управління ДМС у Тернопільській області