УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Паспорт громадянина України у формі картки – це просто!!

Паспорт громадянина України у формі картки – це просто!!

Паспорт громадянина України у формі картки – це просто!!

Протягом останніх років жителі Донецького регіону активно оформлюють паспорти громадянина України в формі ID-картки та користуються перевагами електронного документа у повсякденному житті. За останні три року (2017 - 2019 роки) мешканці Донеччини отримали понад 200 тисяч паспортів, за 6 місяців поточного року - 26 тисяч.

Звертаємо увагу, що в період карантину паспорт громадянина України у формі картки можна оформити та отримати за місцем звернення, з дотриманням усіх рекомендацій МОЗ України. На теперішній час територіальні підрозділи міграційної служби області надають адміністративні послуги суб’єктам звернення з оформлення паспорта громадянина України у формі карти через реєстрацію фізичних осіб за допомогою онлайн-сервісу «Електронна черга» ДМС України (за посиланням dmsu.gov.ua), термінали, які розміщено безпосередньо в територіальних підрозділах та за поточною (живою) чергою.

Ми постійно моніторимо сервіс «Електронна черга» та перевіряємо наявність вільних місць у всіх територіальних підрозділах міграційної служби області для оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки - місця для запису є, можете в цьому переконатися самостійно.

Записатися до електронної черги можливо на офіційному веб-сайті ДМС України, за наступним алгоритмом, зайти у розділ «Електронна черга». Далі необхідно обрати тип сервісу: «Послуги для громадян України». Коли ви обираєте розділ «Послуги для громадян України», сервіс пропонує обрати тип документу, який нам необхідно оформити: паспорт громадянина України – ID картка (оформлення вперше виключно за місцем реєстрації). Обравши «Паспорт громадянина України ID-картка», сервіс пропонує ввести номер телефону. Важливо! Необхідно вводити свій чинний номер телефону, так як під час реєстрації Ви отримаєте SMS – підтвердження.

Після введення номеру телефону сервіс пропонує Вам обрати регіон (Донецька область). Після вибору регіону сервіс пропонує обрати конкретний підрозділ та обрати послугу «Паспорт громадянина України у формі картки». Висвітиться вікно «Шановний відвідувач»  натиснути  на «підтвердити».

Після виконання вищезазначеної функції, на екрані з’являється  час для запису на прийом. Коли обираємо підрозділ та час для прийому, перед нами з’являється форма для введення даних. Важливо! Дані людини, яка записується на прийом, необхідно щоб були введені правильно. Також внести необхідну інформацію в форму потрібно не більше ніж за 20 хвилин – саме такий часовий ліміт нам встановлює сайт. Після заповнення запропонованої форми, вам надійде SMS повідомлення з інформацією про реєстрацію. Для перегляду власних талонів щодо запису в електронну чергу, здійснення онлайн-оплати послуг та друку оплачених квитанцій використовуйте посилання «Мої талони».

Звертаємо Вашу увагу на те, що система електронної черги функціонує централізовано в автоматизованому режимі, і працівники територіальних підрозділів ДМС України не мають технічної можливості впливати на її роботу.

Шановні мешканці Донецького регіону! Будьте в тренді! Долучайтеся! А ми забезпечимо вам комфортні умови для подачі документів при оформленні та отриманні біометричного паспорта!  

Головне управління ДМС у Донецькій області