УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У Новоселиці ID-картку отримала 86-літня мешканка села Маршинці

У Новоселиці ID-картку отримала 86-літня мешканка села Маршинці

У Новоселиці ID-картку отримала 86-літня мешканка села Маршинці

Мешканка села Маршинці, 86-річна Марія Іванівна звернулася до Новоселицького районного відділу міграційної служби в Чернівецькій області для оформлення паспорта громадянина України у зв’язку втратою попереднього документа.

Попри стан здоров’я, жінка двічі змогла дістатися підрозділу міграційної служби – перший раз для оформлення паспорта громадянина України у вигляді ID-картка, іншого разу – для отримання вже готового документа. Кожного разу потрапити безпосередньо до приміщення підрозділу літній пані допомагали працівники райвідділу, яких особливі відвідувачі можуть викликати за допомогою «кнопки виклику».

По завершенні всіх процедур Марія Іванівна отримала документ, який підтверджує особу та засвідчує громадянство України, а також дозволяє отримати всі гарантовані державою соціальні виплати.

Працівники міграційної служби привітали бабусю з отриманням нового, сучасного паспорта громадянина України та запевнили, що у випадку втрати жоден шахрай не зможе скористатися її ID-карткою, яку неможливо підробити.

Управління ДМС у Чернівецькій області