УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Організована співпраця органів державної влади є запорукою безпеки держави

Організована співпраця органів державної влади є запорукою безпеки держави

Організована співпраця органів державної влади  є запорукою безпеки держави

23 липня в Управлінні Державної міграційної служби України в Чернігівській області було проведено міжвідомчу робочу нараду з представниками установ виконання покарань, слідчого ізолятору ДКВС України в Чернігівській області, філії Державної установи «Центр пробації» та ГУНП в Чернігівській області.

Мета заходу –  напрацювання злагодженого алгоритму дій між відомствами з питань своєчасного врегулювання правового статусу іноземців та осіб без громадянства, які перебувають під наглядом та контролем даних установ та недопущення в подальшому порушень міграційного законодавства України.

Захід розпочався з вступного слова першого заступника начальника УДМС України в Чернігівській області Володимира Рудницького, під час   якого він зазначив, що взаємодія між міграційною службою, органами виконання покарань, центрами пробації та правоохоронними органами є запорукою безпеки держави.

Під час зустрічі були обговорені та узгоджені питання обміну інформацією та взаємодії для забезпечення вимог чинного законодавства України.

Управління ДМС у Чернігівській області