УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У Чернівцях відбулася робоча нарада з представниками управління юстиції

У Чернівцях відбулася робоча нарада з представниками управління юстиції

У Чернівцях відбулася робоча нарада з представниками управління юстиції

Питанням покращення міжвідомчої співпраці з представниками Південно-Західного управління Міністерства юстиції була присвячена робоча зустріч, що відбулася в Управлінні ДМС у Чернівецькій області за участі т.в.о. начальника Валерія Попова, начальника відділу у справах іноземців та осіб без громадянства Едуарда Дудкевича, керівників структурних підрозділів Управління.

Йшлося про окремі питання електронного документообігу, дистанційні перевірки законності перебування на території України іноземців, які укладають шлюби з громадянами України, усунення розбіжностей щодо персональної інформації в паспортних документах та посвідках на проживання з даними про особу, занесеними до Реєстру актових записів тощо.

Т.в.о. начальника Управління Валерій Попов висловив упевненість в тому, що взаємодія між двома відомствами в подальшому посилюватиметься не лише на рівні обласних управлінь, а й також між керівниками районних структурних підрозділів. Це дозволить суттєво покращити обмін робочою інформацією та якість надання адміністративних послуг як відвідувачам міграційної служби, так і тим громадянам, які звертаються до органів юстиції.

Управління ДМС у Чернівецькій області