Вчимось, щоб бути кращими

Вчимось, щоб бути кращими

Вчимось, щоб бути кращими

З метою покращення якості надання адміністративних послуг для населення, 23 липня завідувач Корюківського РС УДМС України у Чернігівській області Олеся Стельмах та спеціалісти підрозділу взяли участь у тренінгу в рамках програми міжнародної технічної допомоги «U-LEAD з Європою», що фінансується Європейським Союзом, та виконується в рамках Рамкової Угоди між Урядом України та Комісією Європейських Співтовариств, що відбувся в приміщенні Холминської селищної ради Корюківського району Чернігівської області.

Під час тренінгу були розглянуті такі питання як: Ідея сервісної держави. Використання клієнтоорієнтованої моделі у  спілкуванні влади з громадянами. Поняття адміністративних послуг, їх ознаки серед інших публічних послуг. Вимоги щодо якості адміністративних послуг. Інформаційні та технологічні картки, їх відповідність вимогам діючого законодавства. Державна політика і розвиток загального законодавства про адміністративні послуги. Огляд Закону України «Про адміністративні послуги» та Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності»

В ході розгляду питань були дискусійно обговорені типові проблеми отримання адміністративних послуг з точки зору громадянина (суб’єкта звернення).

Управління ДМС у Чернігівській області