Тимчасово змінено режим роботи Міграційної служби Київщини

Тимчасово змінено режим роботи Міграційної служби Київщини

Тимчасово змінено режим роботи Міграційної служби Київщини

Звертаємо увагу мешканців Києва та Київської області на те, що у зв`язку із виявленням випадків захворювання працівників на COVID-19 відсьогодні, з 24 липня 2020 року тимчасово зупиняється прийом громадян в адміністративній будівлі Центрального міжрегіонального управління ДМС у м. Києві та Київській області за адресою: вул. Петропавлівська, 11.

У підрозділі ЦМУ ДМС в м. Києві та Київській області за адресою: вул. Березняківська, 4а прийом громадян буде обмежений шляхом допуску до адміністративної будівлі не більше однієї особи за одним напрямком роботи. Прохання без нагальної потреби не приходити до приміщення Міграційної служби за вказаною адресою. Також тимчасово припиняється прийом громадян керівництвом ЦМУ ДМС в м. Києві та Київській області.

Для отримання консультацій щодо порядку надання адміністративних послуг можна звертатися за телефонами «гарячої лінії»: (044)550-23-88, (044)271-93-94. Просимо з розумінням поставитись до обмежувальних заходів і дотримуватись рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України. Лише спільними зусиллями ми зможемо протидіяти поширенню вірусу.

За оновленням інформації стосовно змін у режимі роботи  підрозділів слідкуйте на сторінці ЦМУ ДМС в м. Києві та Київській області на веб-сайті ДМС України - https://dmsu.gov.ua/cmu та на офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook - https://www.facebook.com/cmudmsu/.

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області