УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Буковинські міграційники привітали колегу з виходом на заслужений відпочинок

Буковинські міграційники привітали колегу з виходом на заслужений відпочинок

Буковинські міграційники привітали колегу з виходом на заслужений відпочинок

Т.в.о. начальника УДМС у Чернівецькій області Валерій Попов тепло привітав завідувачку сектору централізованого оформлення документів для іноземців та осіб без громадянства Ольгу Михайлівну Бойченко з досягненням граничного віку державного службовця та виходом на заслужений відпочинок.

Наш головний перекладач у офіційному спілкуванні з іноземцями, завжди усміхнена та позитивна, вишукано елегантна та інтелігентна, постійно в оточенні молоді, відкрита до всього нового Ольга Михайлівна користується заслуженою повагою усього колективу.

Позаду 36 років трудового стажу, з них майже тридцять –  у лавах МВС. Цьому передувало навчання у ЧНУ ім. Ю.Федьковича та здобуття фаху «Німецька мова та література», багаторічна робота перекладачем, в тому числі за кордоном, викладацька діяльність. 

У сфері міграції Ольга Михайлівна розпочала свій шлях з посади старшого інспектора по боротьбі з нелегальною міграцією Шевченківського РВ УМВС у Чернівецькій області. Пізніше продовжила працювати на посаді паспортиста СГІРФО УМВС у Чернівецькій області. З червня 2012 р., як представник надійного та перевіреного кадрового резерву, вона легко влилася до колективу УДМС у Чернівецькій області і всі минулі роки добросовісно виконувала покладені на неї обов’язки. 

Валерій Попов щиро подякував іменинниці за багаторічну сумлінну працю та відданість інтересам колективу. Також він вручив їй Подяку Голови ДМС України Максима Соколюка «За значний особистий внесок у розвиток міграційної служби України, сумлінну працю, досягнутий результат та з нагоди Дня державної служби».

Керівник міграційної служби області побажав ювілярці здоров’я, довгих років життя, позитиву  та родинного затишку. Також він запевнив, що двері рідного Управління для неї завжди відкриті. Підтвердженням правдивості таких слів були щирі посмішки та теплі оплески колег.

Управління ДМС у Чернівецькій області