До мрії - з новенькою ID-карткою!

До мрії - з новенькою ID-карткою!

До мрії - з новенькою ID-карткою!

Втрата паспорта – це завжди неприємно, а якщо це трапилося в чужому місті, по дорозі на іспит до вузу твоєї мрії – могла б взагалі стати повною катастрофою, якби не переваги, які мають усі власники ID-документів.

Юлія Яринич приїхала до Запоріжжя з Херсонської області з метою вступу до одного із запорозьких вузів, дівчина мріє стати студенткою фінансового факультету. Вже склавши частину предметів, по дорозі на черговий іспит з математики, дівчина загубила свій паспортний документ.

Розпачу Юлії не було меж: з одного боку зривався її вступ до вишу, з іншого - можливості потрапити до міграційної служби Херсонщини за місцем реєстрації найближчим часом не було.

За порадою дівчина звернулася до управління Міграційної служби в Запорізькій області та була приємно здивована, що окрім того, що #ID_там_де_ти так ще й  #ID_це_так_просто!

Нагадаємо, що однією з беззаперечних переваг для користувачів ID-карток є те, що під час оформлення документа власнику присвоюється унікальний код, який вноситься до Єдиного державного демографічного реєстру і в разі втрати/зміни документа – оформити новий можна в будь-якому підрозділі Міграційної служби, не залежно від місця реєстрації ще й за спрощеною процедурою, чим і скористалася дівчина.

Наразі Юлія вже отримала новеньку ID-картку та встигне взяти участь у другій хвилі тестувань на вступ до вузу.

Бажаємо дівчині здійснити свою мрію - успішно скласти усі іспити та стати студенткою!

Управління ДМС у Запорізькій області