Для міграційників Житомирщини проведені онлайн-заняття «Управління змінами»

Для міграційників Житомирщини проведені онлайн-заняття «Управління змінами»

Для міграційників Житомирщини проведені онлайн-заняття «Управління змінами»

Для працівників Управління та територіальних підрозділів УДМС в області проведені дистанційні онлайн-заняття за спеціальною короткостроковою програмою «Управління зі змінами».

Дані заняття організовані обласним Центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

Перед присутніми в онлайн режимі виступили  кандидат психологічних наук, доцент кафедри соціальної та практичної психології Житомирського державного університету імені Івана Франка Ірина Тичина, викладач цього університету, кандидат філософських наук, доцент Ірина Яцик, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки, професійної освіти та управління освітніми закладами Житомирського державного університету Інеса Новіцька та докторант кафедри управління освітою Національної академії державного управління при Президентові України, кандидат філософських наук Сергій Яцик.

У ході навчань з елементами практики розглянуті три теми, а саме: «Організаційні зміни. Підходи і моделі управління змінами», «Комунікації та взаємодія. Управління організацією роботи. Сприйняття змін», «Лідерство та керівництво в управлінні змінами» та майстер-клас «Навички роботи в команді та проведення організаційних змін».

Управління ДМС у Житомирській області