УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Адміністративні послуги громадянам - на відмінно!

Адміністративні послуги громадянам - на відмінно!

Адміністративні послуги громадянам - на відмінно!

Нещодавно Хмельницький районний відділ УДМС області розпочав прийом громадян в оновленому приміщенні за новою адресою. Просторий, технічно оснащений офіс  Хмельницького районного відділу відповідає всім сучасним вимогам.

Перевірити якість виконаних робіт та  умови отримання громадянами адміністративних послуг, які надаються Міграційною службою області, завітали голова Хмельницької  обласної ради Михайло Загородній та  міський голова Олександр Симчишин.

Завдяки  колективним зусиллям керівництва Управління, фінансовій допомозі ДМС України,  Хмельницької міської та обласної рад вдалося створити чудові умови для хмельничан та мешканців області по оформленні біометричних документів, а також  для вирішення інших питань, що входять до компетенції ДМС України.

Як зазначив начальник Управління Олег Паньков, за 2 тижні роботи у новому приміщенні збільшилась кількість відвідувачів, та, як наслідок, розмір фінансових надходжень до  місцевого бюджету,  що вносить позитивну динаміку у розвиток міста та регіону в цілому.

Окрім цього, очільник Управління подякував усім, хто підтримав ініціативу та допоміг у створенні підрозділу європейського взірця та побажав працівникам натхнення в роботі та задоволених відвідувачів.

Отож, запрошуємо мешканців Хмельниччини до сучасного, модернізованого приміщення, що знаходиться за адресою: вул.Кам’янецька, 47, звичайно ж із дотриманням рекомендацій МОЗ України.

Управління ДМС у Хмельницькій області