В Міграційній службі Львівщини ІD-картку оформляють родинами!

В Міграційній службі Львівщини ІD-картку оформляють родинами!

В Міграційній службі Львівщини ІD-картку оформляють родинами!

І так! В Міграційній службі Львівщини самодостатній, сучасний, надійно захищений, компактний документ, який посвідчує особу і підтверджує громадянство БЕЗ подання будь-яких додаткових документів, оформляють родинами!

Для того щоби йти в ногу з часом і скористатися усіма існуючими електронними послугами і сервісами ІD-картки, які активно впроваджуються в Україні, керівник Сокальського територіального підрозділу Львівської міграційної служби Мар’яна Гресюк отримала свій ID – документ разом із родиною: батьком Володимиром Євгеновичом, сестрою Надією та племінницею Діанкою.

З метою користування різноманітними електронними сервісами державних органів, отримувати адміністративні і банківські послуги, відкривати та вести бізнес не виходячи з дому, родина Гресюк регенерувала  кваліфікований електронний підпис (КЕП) на безконтактний електронний носій ID-картки, бо ця послуга є безкоштовною та доступною для громадян України, які досягли 18-річного віку.

А Діаночка, отримуючи свій паспорт громадянина України вперше, реалізувала безкоштовну комплексну послугу для підлітків ID-14, яка передбачає оформлення паспорта громадянина України у вигляді ID-картки при досягненні особою 14-річного віку з одночасним присвоєнням їй реєстраційного номера облікової картки платника податків та, разом із підрозділами Міграційної служби, надається ЦНАП, які оформляють біометричні документи, та центрами обслуговування громадян «Паспортний сервіс».

До слова, сказати станом на 29 липня Міграційною службою Львівщини оформлено 7 тис 591 біометричний документ у формі ІD-картки. З них ввіреним пані Мар’яні підрозділом оформлено 206, виготовлено 242 та видано 175 ІD-карток.

Головне управління ДМС у Львівській області