Міграційники Миколаївщини продовжують інформаційну компанію ID-картка – це зручно та просто

Міграційники Миколаївщини продовжують інформаційну компанію ID-картка – це зручно та просто

Міграційники Миколаївщини продовжують інформаційну компанію  ID-картка – це зручно та просто

Сьогодні 30 липня 2020 року заступник начальника Інгульського районного відділу в місті Миколаєві УДМС України в Миколаївській області Наталія Оксентюк та Головний спеціаліст Інгуоьського РВ у м. Миколаєві УДМС України в Миколаївській області Поступальська Тетяна в рамках інформаційної кампанії #ID_це_просто та #я_за_ID відвідали Центр реінтеграції бездомних громадян міста Миколаєва.

З вступним словом виступили директор Центру реінтеграції бездомних громадян міста Миколаєва Олександр  Гайдуков та розповів що Центр надає громадянам тимчасове проживання, триразове харчування, медичну допомогу, комплекс побутових послуг, надає допомогу у відновленні паспортів, реєстрації, оформлення пенсії, надає соціальний супровід особам, які перебувають на стаціонарному лікуванні в лікарні, тощо.

Далі з інформаційною лекцією виступила Головний спеціаліст Інгуоьського РВ у м. Миколаєві УДМС України в Миколаївській області Поступальська Тетяна та розповіла присутнім про переваги нового та сучасного паспорта громадянина України у вигляді ID-картки, який містить безконтактний електронний носій (БЕН) перед паспортом- книжкою та як важливо з відповідальністю відноситись до використання паспорта громадянина України.

Присутніх цікавили питання як отримати паспорт громадянина України замість втраченого або пошкодженого, вартість адміністративної послуги, які потрібно мати документи для отримання паспорта нового зразку, тощо.

На всі запитання громадяни отримали вичерпні відповіді.

В ході зустрічі між керівництвом Центру реінтеграції бездомних громадян міста Миколаєва та співробітниками міграційної служби були обговорені деякі робочі моменти з процедури документування бездомних громадян та прийнято рішення посилити співпрацю між службами.

Управління ДМС у Миколаївській області