До уваги мешканців Донецького регіону

До уваги мешканців Донецького регіону

До уваги мешканців Донецького регіону

Інформуємо мешканців Донецького регіону, що паспорт громадянина України для виїзду за кордон можливо оформити у будь-якому територіальному підрозділі ДМС України, незалежно від місця реєстрації. Зазначену адміністративну послугу суб’єктам звернення в місті Маріуполі також надає відділ оформлення документів №3, який розташовується за адресою: м. Маріуполь, вулиця Георгіївська, 30а.

Крім оформлення та видачі закордонного паспорта зазначений підрозділ додатково здійснює оформлення паспорта громадянина України у формі ID картки замість втраченого або викраденого, обміну паспорта, який було оформлено із застосуванням засобів Реєстру (у формі ID картки).

Звертаємо вашу увагу, що підрозділ надає адміністративні послуги суб’єктам звернення через попередній запис до спрощеної електронної черги за допомогою онлайн-сервісу на офіційному веб-сайті Державної міграційної служби відповідно до встановлених лімітів й налаштувань та за поточною (живою) чергою.

Наразі запис через офіційний веб-сайт ДМС України доступний на найближчі 2 тижні (15-й день стає доступним для попереднього запису о 00 год. 00 хв. щодоби, але з врахуванням робочих днів). Після реєстрації в електронній черзі через офіційний веб-сайт ДМС України до відвідувача надходить SMS-повідомлення, де зазначено номер талона, дату й час прийому, а також прізвище та ініціали особи, яка отримуватиме послугу. Надання послуги здійснюється відділом у день та час, визначені в SMS-повідомленні про реєстрацію.

Для перегляду власних талонів щодо запису в електронну чергу, здійснення онлайн-оплати послуг та друку оплачених квитанцій використовуйте посилання «Мої талони».

Додатково інформуємо про графік роботи: понеділок, вівторок, середа, четвер з 08.00 до 17.00. П’ятниця з 08.00 до 15.45. Вихідні субота, неділя. Контактний телефон (0629) 58-73-21. Адміністративні послуги суб’єктам звернення надаються безперервно.

Головне управління ДМС у Донецькій області