Міграційна служба Донеччини видворили за межі України громадянина Російської Федерації

Міграційна служба Донеччини видворили за межі України громадянина Російської Федерації

Міграційна служба Донеччини видворили за межі України громадянина Російської Федерації

З метою  запобігання та протидії нелегальній міграції Торецьким міським відділом ГУ ДМС України в Донецькій області спільно з Державною установою «Торецька виправна колонія № 2» та представниками правоохоронних органів області здійснено заходи щодо примусового видворення за межі України громадянина Російської Федерації.

Головним управлінням ДМС України в Донецькій області на належному рівні налагоджена міжвідомча взаємодія та ефективна співпраця  з представниками установ виконання покарань, розташованих на території Донецької області, представниками Головного управління Національної поліції в Донецькій області з питань обміну інформацією й забезпечення заходів із повернення іноземців та осіб без громадянства, після відбуття покарання, за межі України.

30 липня поточного року, після умовно-дострокового звільнення з Державної установи «Торецька виправна колонія №2», стосовно  громадянина Російської Федерації, який відбув покарання Торецьким міським відділом  відповідно до вимог ст. 26 Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства», прийнято рішення про примусове повернення за межі України з забороною в’їзду строком на 3 роки.

З метою контролю за виконанням іноземним громадянином прийнятого стосовно нього рішення про примусове повернення, співробітниками  ГУНП в Донецькій області здійснено супровід до пункту пропуску державного кордону України та зазначеного іноземного громадянина видворено за межі України.

Зазначимо, що організація роботи по запобіганню нелегальній міграції залишається одним із пріоритетних напрямків діяльності ДМС України та знаходиться на постійному контролі керівництва ГУ ДМС України в Донецькій області.

Головне управління ДМС у Донецькій області