Близько сотні буковинських міграційників пройшли дистанційне навчання на освітніх платформах «Дія»…

Близько сотні буковинських міграційників пройшли дистанційне навчання на освітніх платформах «Дія» та «Прометеус»

Близько сотні буковинських міграційників пройшли дистанційне навчання на освітніх платформах «Дія» та «Прометеус»

54 працівника Управління ДМС у Чернівецькій області пройшли онлайн-курс «Цифрова грамотність для державних службовців 1.0 на базі інструментів Google». Дистанційне навчання стало найбільш оптимальною формою підвищення кваліфікації державних службовців в умовах карантину та дозволило слухачам курсу здобути 0,1 кредиту за принципом Європейської кредитної трансферно-накопичувальної системи.

Окрім того, п’ятеро працівників міграційної служби області прослухали курс  «Перша психологічна допомога в екстрених і кризових ситуаціях» на навчальній платформі «Прометеус» й також доклали до свого «кредитного портфелю» 0,1 кредиту ЄКТС. На цій же платформі буковинські міграційники прослухали курси «Психологія стресу та боротьби з ним» і «Дистанційна робота для публічних службовців».

Процес навчання та здобуття додаткових кваліфікаційних навичок для працівників Управління триває. Адже для успішного виконання індивідуальних програм професійного розвитку до жовтня державним службовцям УДМС необхідно буде набрати не менше одного кредиту ЄКТС.

Управління ДМС у Чернівецькій області