Кращих буковинських міграційників відзначили Подяками та Грамотами ДМС України

Кращих буковинських міграційників відзначили Подяками та Грамотами ДМС України

Кращих буковинських міграційників відзначили Подяками та Грамотами ДМС України

Т.в.о. начальника УДМС у Чернівецькій області Валерій Попов вручив кращим працівникам Управління ряд відзнак за підписом Голови ДМС України Максима Соколюка за зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, особистий внесок при виконанні завдань, покладених на Державну міграційну службу України та у зв’язку з відзначенням державних свят.

Так, Подяки ДМС України до Дня державної служби України отримали завідувачка сектору оформлення документів відділу у справах іноземців та осіб без громадянства Ольга Бойченко, головний спеціаліст Сторожинецького РВ Юрій Запорожан та провідна спеціалістка Глибоцького РВ Віолетта Шородок.

Також Подяки ДМС України до Дня Конституції України було вручено провідній спеціалістці Хотинського РВ Катерині Костенюк, головній спеціалістці Чернівецького МВ Лілії Матіос та завідувачу сектору з питань громадянства, паспортизації, реєстрації та еміграції Василю Нігді.

Окрему відзнаку – Грамоту за зразкове виконання службових обов’язків, особливо важливих доручень, високий професіоналізм, особистий внесок  при виконанні завдань, покладених на Державну міграційну службу України та з нагоди відзначення Дня бухгалтера та аудитора було вручено начальнику відділу бухгалтерської служби, фінансування та звітності – головному бухгалтеру Ірині Чинчик.

Керівник УДМС у Чернівецькій області Валерій Попов тепло привітав усіх відзначених працівників та побажав кожному нових професійних  перемог.

Управління ДМС у Чернівецькій області