Львівські міграційники примусово повернули в країну походження злочинця

Львівські міграційники примусово повернули в країну походження злочинця

Львівські міграційники примусово повернули в країну походження злочинця

Сьогодні, 7 серпня о 3:00 год працівник відділу міграційного контролю та адміністративного провадження Міграційної служби Львівщини Роман Атаманюк спільно із працівниками Управління стратегічних розслідувань у Львівській області ДСР НП України у Львівській області та УСБ України у Львівській області виконали рішення про примусове повернення в країну походження громадянина Російської Федерації.

Злочинець будучи в межах України не мав постійного проживання, місця праці та, відповідно, стабільного джерела доходів для власного існування, окрім коштів здобутих злочинним шляхом, коївши різного роду злочини. 

Під час тривалого відбування покарання в місцях позбавлення волі на території України за вбивство людини, росіянин і там відзначився негативною поведінкою та не став на шлях виправлення.

За інформацією відповідних служб, злочинець під кличкою «смотрящий»  користується вагомим кримінальним авторитетом в злочинних колах.

Щоби після звільнення з місць позбавлення волі він не порушував інтересів забезпечення національної безпеки України та охорони публічного порядку та не мав впливу на криміногенну ситуацію в межах нашої країни, Міграційною службою Львівщини прийнято рішення про примусове повернення в країну походження із забороною в’їзду на три роки.

Враховуючи, що росіянин мав при собі національний паспорт, його з ДУ «Дрогобицька виправна колонія (№40)» невідкладно перевезли до ПП «Сеньківка», що на Чернігівщині.

Головне управління ДМС у Львівській області