В Чернівцях говорили про удосконалення системи управління якістю ДМС

В Чернівцях говорили про удосконалення системи управління якістю ДМС

В Чернівцях говорили про удосконалення системи управління якістю ДМС

Т.в.о. начальника УДМС у Чернівецькій області Валерій Попов під час селекторної наради ознайомив керівників районних структурних підрозділів з планами діяльності державної  міграційної служби України згідно Наказу ДМС № 291 від 03.10.20109 р. та звернув увагу на виконання відповідного «Плану дій з удосконалення системи управління якістю ДМС».

Керівник міграційної служби області наголосив на безумовному виконанні пунктів постанов Кабінету Міністрів України, наказів МВС України, якими регламентується діяльність міграційної служби. Йшлося зокрема про такі напрямки діяльності, як набуття громадянства України, оформлення паспортних документів та документів для виїзду за кордон, робота з іноземцями та особами без громадянства, протидія нелегальній міграції, дотримання стандартів операційних процедур, робота зі зверненнями громадян та упередження скарг на дії чи бездіяльність працівників УДМС.

Валерій Попов зауважив, що керівники структурних та районних структурних підрозділів нестимуть персональну відповідальність за належне виконання поставлених завдань, якість надання громадянам адміністративних послуг, дотримання виконавської дисципліни та антикорупційного законодавства, забезпечення протиепідемічних заходів задля запобігання поширення гострої респіраторної хвороби СОVID-19 тощо.

Управління ДМС у Чернівецькій області