До керівників підрозділів УДМС Запоріжчини в режимі відеоконференції довели останні зміни в міграційному…

До керівників підрозділів УДМС Запоріжчини в режимі відеоконференції довели останні зміни в міграційному законодавстві та підбили підсумки роботи за 7 місяців

До керівників підрозділів УДМС Запоріжчини  в режимі відеоконференції довели останні зміни в міграційному законодавстві та підбили підсумки роботи за 7 місяців

Робоча нарада за участю очільників структурних та територіальних підрозділів відбулася сьогодні в Управлінні ДМС під головуванням начальника Міграційної служби області Олександра Харіни.

Ратуючи за безпеку співробітників та неухильне дотримання вимог протиепідемічних заходів нараду було проведено в режимі відеоконференції.

Начальник Управління довів до учасників останні зміни у законодавстві, зокрема основні положення затвердженого Кабінетом міністрів України проекту закону "Про паспорт громадянина України у формі книжечки", який передбачає поступове виведення паспортів старого зразка з обігу. Окремо звернув увагу керівників на посилення моніторингу роботи територіальних підрозділів Управлінням і наголосив на важливості професійного виконання працівниками їх робочих обов’язків та основних завдань, які поставлені перед службою.

Перший заступник начальника Управління-начальник відділу з питань громадянства, паспортизації, реєстрації та еміграції Катерина Чернишова довела до колег вимоги наказу МВС України №732 від 05.09.2018 року «Порядок реєстрації фізичних осіб в електронній черзі для отримання адміністративних послуг, які надаються ДМС України», постанови КМУ №55 від 17.01.2018 року «Деякі питання документування управлінської діяльності» та наголосила на якісній підготовці підрозділами матеріалів справ з питань громадянства.

Увагу керівників звернули і на посилення роботи з притягнення до адміністративної відповідальності іноземців, які незаконно проживали на території України ще до запровадження карантину та активізацію роботи щодо іноземних громадян, які звільняються з місць позбавлення волі. Також були обговорені питання щодо скасування дозволів на імміграцію в Україну.

Наприкінці відеоконференції учасники були ознайомлені з основними показниками роботи підрозділів Управління за напрямками.

Управління ДМС у Запорізькій області