Перший паспорт у 41 рік

Перший паспорт у 41 рік

Перший паспорт у 41 рік

Здається що співробітники Міграційної служби Луганської області мають рутинну та щоденно однакову  роботу  з  документування  громадян. Однак це зовсім не так. Бувають випадки, коли спеціалісти проживають із заявниками ціле життя, дізнаючись про всі негаразди, історії та проблеми людини.

Кожен співробітник Міграційної служби Луганської області прагне допомогти, надати повну консультацію коли до підрозділу звертаються громадяни з надзвичайною особистою  історією.

Так,  до  Лисичанського  міського відділу звернувся пан Леонід, який за віком міг би отримати  паспорт  громадянина України у 1994 році. Однак через те, що неодноразово потрапляв до в’язниці він не зміг своєчасно реалізувати це право.

Після звільнення з місця позбавлення волі в  2014 році через початок  бойових  дій  та  окупацію частини Луганської області пане Леонід також не зміг отримати паспорт громадянина України, оскільки  проживав на тимчасово окупованій території Луганської області.

І   лише   у  2020  році у 41 рік  спільними зусиллями співробітники Лисичанського  міського відділу Міграційної служби Луганської області відповідно до рішення суду з радістю документували теперішнього мешканця м. Лисичанськ пана Леоніда першим паспортом у вигляді картки!  

Слід відмітити позитивний настрій 41-річного громадянина України. Сподіваємося, що біометричний документ, який підтверджує приналежність до громадянства України   допоможе   заявникові реалізувати своє право на працю, освіту, створити сім’ю та бути щасливим!

Управління ДМС у Луганській області