В центральної частини міста Лева виявлено іноземців-нелегалів

В центральної частини міста Лева виявлено іноземців-нелегалів

В  центральної частини міста Лева виявлено іноземців-нелегалів

Працівниками відділу міграційного контролю та адміністративного провадження Управління з питань імміграції, тимчасового перебування та протидії нелегальній міграції Міграційної служби Львівщини, під час заходів  спрямованих на протидію нелегальній міграції, в центральної частини міста виявлено іноземців, які порушили термін перебування в Україні.

Вісьмом громадянам Туреччини та одному громадянину Кіпру не пощастило! Ще до карантинних заходів іноземців зацікавили визначні місця України. Та  привабливий середньовічний Львів захопив їх так, що хлопці загубилися в часі та невчасно покинули територію нашого краю!

Пізніше карантин, з його наслідками, та й львівська весна, літо, ароматна кава, привітні галичани… Все сприяло затриматись у Львові на довше. Не дозволяв лише Закон.

До слова, в законний спосіб громадяни держав з безвізовим порядком в'їзду можуть тимчасово перебувати на території України не більше ніж 90 днів протягом 180 днів, якщо інший строк не визначено міжнародними договорами України.

З умовами легалізації перебування у нашій країні можна ознайомитись на офіційній сторінці ДМС України: https://dmsu.gov.ua/poslugi/dokumentuvannya-inozemcziv.html

Отож, міграційники Львівщини:

  • перевірили затриманих іноземців на предмет легальності перебування на території Львівщини;
  • встановили, що правила перебування на території нашої країни були порушені ще до карантину;
  • притягнули порушників до відповідальності за частиною першою статті 203 КУпАП;
  • наклали та стягнули штраф у розмірі 22 тис 800 гривень.

Іноземці сплатили зазначену суму в бюджет України та, на виконання рішення Міграційної служби Львівщини, у встановлені строки примусово покинуть територію нашої країни.

Головне управління ДМС у Львівській області