Обстеження Новоайдарського ринку

Обстеження Новоайдарського ринку

Обстеження Новоайдарського ринку

Настала активна фаза господарської діяльність в окремих районах Луганської області тому придбати товари повсякденного побуту виявляється можливим лише раз на тиждень на організованих та на стихійних ринках. Саме на цих ринках співробітники відділу по роботі з іноземцями та особами без громадянства серед населення виявляють найчастіше порушників іноземців та осіб без громадянства.

Контролюючи додержання міграційного законодавства України на території адміністративного обслуговування співробітниками Новоайдарського районного відділу Міграційної служби Луганської області спільно з співробітниками Національної поліції 19.08.2020 року було здійснено профілактичні заходи з виявлення нелегальних мігрантів.

Найбільше зареєстрованих іноземців, які на законних підставах проживають на території Луганської області є громадяни країн колишнього СНГ. Сьогодні співробітники відомчих служб перевіряючи документи спілкувалися з громадянином США, який з повагою висловлював свою думку щодо лояльного ставлення і дотримання прав іноземців на території нашого регіону.

Управління ДМС у Луганській області