Методична допомога фахівцям ЦНАП від міграційників

Методична допомога фахівцям ЦНАП від міграційників

Методична допомога фахівцям ЦНАП від міграційників

На Кіровоградщині у Кропивницькому районі більше року надає послуги з оформлення біометричних паспортів Центр адміністративних та соціальних послуг Соколівської об'єднаної територіальної громади.

За цей час у злагодженій взаємодії Центру адміністративних та соціальних послуг як фронт-офісу та Кропивницького районного сектору Управління Державної міграційної служби у Кіровоградській області як бек-офісу документовано 698 осіб паспортом громадянина України для виїзду за кордон та 250 громадян ID-картками.

Задля постійного покращення сервісу з оформлення та видачі ID-картки та закордонного паспорта у Центрі його фахівці постійно отримують методичну підтримку від працівників Кропивницького районного сектору.

Чергове навчання для спеціалістів Центру проведено міграційниками.   Керівник Кропивницького РС УДМС Катерина Прохніцька вкотре роз'яснила чинне законодавство, яким регламентовано оформлення біометричних документів, зупинилась на практичних кроках процедури оформлення паспортів та проблемних питаннях.

Управління ДМС у Кіровоградській області