У злагодженій взаємодії з ЦНАП: покращуємо сервіс з оформлення ID-карток та закордонних паспортів

У злагодженій взаємодії з ЦНАП: покращуємо сервіс з оформлення ID-карток та закордонних паспортів

У злагодженій взаємодії  з ЦНАП: покращуємо сервіс з оформлення ID-карток та закордонних паспортів

Співпраця Міграційної служби з Центрами надання адміністративних послуг – це запорука якісного надання послуг громадянам. Саме тому працівники УДМС Запоріжчини підтримують постійний робочий зв'язок та надають методологічну допомогу працівникам ЦНАП по усій області.

Так, днями, з метою уникнення порушень та помилок під час заповнення заяв-анкет на оформлення закордонних та внутрішніх паспортів громадянина України, було проведено заняття з працівниками Центру надання адміністративних послуг Веселівської селищної ради.

 Керівниця Веселівського районного сектору УДМС Оксана Стриж приділила особливу увагу процедурі сканування документів під час формування заяв-анкет для оформлення засобами єдиного державного демографічного реєстру документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її особливий статус.

Присутнім було також наголошено на обов’язковому дотриманні вимог стандартних операційних процедур при оформленні внутрішнього паспорта громадянина України та паспорта для виїзду за кордон, особливо в частині внесення відцифрованого образа обличчя та підпису до заяв-анкет.

ЦНАП Веселівської селищної ради почав приймати документи на оформлення ID-карток та закордонних паспортів з вересня минулого року.  За майже рік, у співпраці з міграційною службою, Центром було прийнято 310 заяв-анкет на оформлення біометричних паспортів.

Управління ДМС у Запорізькій області