Наприкінці серпня міграційники Житомирщини посилено навчалися в онлайн-режимі

Наприкінці серпня міграційники Житомирщини посилено навчалися в онлайн-режимі

Наприкінці серпня міграційники Житомирщини посилено навчалися в онлайн-режимі

Для окремо визначених груп працівників Управління та територіальних підрозділів УДМС в області наприкінці серпня тричі проводились дистанційні онлайн-заняття за спеціальними короткостроковими програмами «Управління зі змінами», «Управлінсько-комунікативні компетенції» та  «Актуальні питання реалізації законодавства про державну службу».

Організовані навчання обласним Центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

Перед присутніми в онлайн режимі виступили  заступник начальника міжрегіонального управління НАДС у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях Володимир Бражевський, кандидат психологічних наук, доцент кафедри соціальної та практичної психології Житомирського державного університету імені Івана Франка Ірина Тичина, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки, професійної освіти та управління освітніми закладами Житомирського державного університету Інеса Новіцька, командний тренер, бізнес-коуч та практикуючий психолог Ганна Демченко

У ході навчань з елементами практики розглянуті досить змістовні теми, а саме: «Комунікації та взаємодія. Особливості створення психологічного клімату в процесі комунікації», «Навички ефективної комунікації як спосіб профілактики синдрому «професійного вигорання/виснаження», «Поняття комунікації, її структура, канали, особливості. Поняття міжперсональної взаємодії. Поняття спілкування».

Після навчань, для близько ста працівників міграційної служби Житомирщини, відбулись семінарські та практичні заняття за участю професора кафедри іноземних мов Поліського національного університету Катерини Климової, головних спеціалістів міжрегіонального управління Національного Агенства з питань Державної служби Валентини Сірук та Людмили Кравченко.

Управління ДМС у Житомирській області