Нагляд і контроль за іноземцями

Нагляд і контроль за іноземцями

Нагляд і контроль за іноземцями

Для належної організації роботи з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері 01.09.2020 року була проведена спільна нарада за участю начальника Рубіжанського міського відділу Міграційної служби Луганської області, начальника Рубіжанського ВП ГУНП в Луганській області та начальника Центра надання адміністративних послуг Рубіжанської міської ради (ЦНАП) Луганської області. В ході зустрічі були визначені основні напрямки подальшої співпраці та зафіксовано увагу щодо спільної роботи з виявлення фактів незаконного знаходження іноземних громадян та осіб без громадянства на території України.

Начальником Міграційної служби Рубіжанського підрозділу акцентовано увагу на  іноземних громадян, які навчаються в ДЗ «Луганській Державний медичний університет». Іноземні студенти повинні бути документовані посвідками на тимчасове проживання, вчасно здійснювати реєстрацію місця проживання після отримання посвідки на тимчасове проживання, а у зв’язку із скасуванням посвідки на тимчасове проживання у 7-дений термін зняти своє місце проживання та покинути територію України.  

Керівниками було прийнято рішення про необхідність посилити контроль співробітниками поліції під час щоденних патрулювань визначених територій із залученням у разі виявлення нелегальних мігрантів співробітників Міграційної служби Луганської області.

Управління ДМС у Луганській області