До уваги відвідувачів Ніжинського МВ УДМС України в Чернігівській області

До уваги відвідувачів Ніжинського МВ УДМС України в Чернігівській області

До уваги відвідувачів Ніжинського МВ УДМС України в Чернігівській області

У зв’язку з погіршенням епідемічної ситуації та виявленням випадків інфікування COVID-19 серед працівників Ніжинського МВ УДМС в Чернігівській області з 04.09.2020 р. тимчасово призупинено роботу Ніжинського підрозділу міграційної служби, який розташований за адресою: м. Ніжин, вул. Яворського, 1.

З питань отримання адміністративних послуг, які відносяться до компетенції міграційної служби, жителі м. Ніжин та Ніжинського району можуть звертатися до будь-якого територіального підрозділу УДМС України в Чернігівській області, перелік яких можна знайти за посиланням.

Видача раніше оформлених документів здійснюватиметься в п’ятницю та в суботу, 04 та 05 вересня відповідно. Графік роботи, за яким надалі працюватиме підрозділ, буде висвітлено найближчим часом. Слідкуйте за оновленнями нашої інформації на сторінці УДМС у Чернігівській області у мережі Facebook  та насайті ДМС України.

Також нагадуємо, що відповідно до пункту 4 розділу ІІ «Прикінцеві положення» Закону України від 17.03.2020 № 530-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» встановлено, що оформлення документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство України чи спеціальний статус особи, у період дії карантину здійснюється за місцем звернення особи.

Крім того, отримати виготовлений паспорт громадянина України, або паспорт до якого вклеєна фотокартка можливо не за місцем подання заяви, а за місцем перебування. Наприклад, у разі оформлення паспортного документа в іншій області, особа може звернутись до будь-якого територіального підрозділу ДМС України за місцем перебування із відповідною письмовою заявою та отримати документ у підрозділі ДМС за місцем звернення.

Телефон «гарячої лінії» УДМС України в Чернігівській області: (0462) 666-185.

Дякуємо за розуміння та перепрошуємо за незручності.

Будьте здорові!

Управління ДМС у Чернігівській області