До уваги мешканців Донеччини! На період дії карантину призупинено особистий прийом громадян

До уваги мешканців Донеччини! На період дії карантину призупинено особистий прийом громадян

До уваги мешканців Донеччини! На період дії карантину призупинено особистий прийом громадян

З метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби СOVID-19 на період дії карантину тимчасово призупинено особистий прийом громадян керівництвом апарату Головного управління ДМС України в Донецькій області.

Так, з 04 вересня 2020 року тимчасово припиняється проведення особистого прийому громадян, передбаченого Законом України «Про звернення громадян» в апараті Головного управління ДМС України в Донецькій області за адресами: м. Маріуполь, вулиця Георгіївська, 30а та м. Краматорськ, вулиця Двірцева, 40в.

Додатково інформуємо, що звернутися до керівництва Головного управління ДМС України в Донецькій області  можливо наступними чином:

  • поштою за адресою: вулиця Георгіївська, 30а, місто Маріуполь, 87515 та вулиця Двірцева, 40в, місто Краматорськ, 84301;
  • через електронну пошту: dn@dmsu.gov.ua;
  • звернувшись у коментарях під дописами на офіційній сторінці у мережі Facebook: міграційна служба Донецької області.

Крім того, можливо залишити своє звернення (пропозиції), зателефонувавши на телефон «гарячої ліній» ГУДМС в Донецькій області: (06273) 6-40-12, (0629) 58-73-09 та (0629) 58-73-75.

Актуальна інформація щодо діяльності ДМС України та територіальних підрозділів ГУ ДМС України в Донецькій області під час карантину - на офіційному веб-сайті лінком: https://dmsu.gov.ua/news/dms.html

 

Режим роботи територіальних підрозділів Головного управління ДМС України в Донецькій області залишається без змін та адміністративні послуги звернення суб’єктам, зокрема, такі як оформлення та видача паспорта громадянина України, посвідок на тимчасове/постійне проживання, вклеювання фотокарток тощо надаються в повному обсязі.

 

Головне управління ДМС у Донецькій області