Заходи з перевірки документів іноземців

Заходи з перевірки документів іноземців

Заходи з перевірки документів іноземців

Майже тиждень поспіль співробітниками Новоайдарського районного відділу Міграційної служби Луганської області спільно з співробітниками Відділення поліції №1 Новоайдарського ВП ГУНП в Луганській області було проведено ряд заходів направлених на контроль, профілактику та виявлення іноземців, які незаконно проживають у місті Щастя.

Протягом 6 років м. Щастя є однією з найгарячіших точок і залишившись поблизу лінії розмежування, потребує посиленого контролю правоохоронних органів, які здійснюють захист Законів України та інтересів Держави.

Посилену роботу в межах повноважень за додержанням Міграційного законодавства поблизу лінії розмежування здійснюють співробітники Міграційної служби Луганської області та надають допомогу правоохоронцям,  виявити не тільки латентні правопорушення в частині підробки документів, що посвідчують особу, підтверджують належність до громадянства України. А також посадові особи міграційної служби ведуть контроль щодо сплати адміністративного штрафу притягнутих до адміністративної відповідальності порушників адміністративного законодавства України та приймають відповідні рішення про заборону в’їзду в України до порушників - іноземців, які не виконали постанову державного органу про сплату накладеного стягнення.

Управління ДМС у Луганській області