Паломника з Ізраїлю примусово повертають додому

Паломника з Ізраїлю примусово повертають додому

Паломника з Ізраїлю примусово повертають додому

35-річному громадянину Ізраїлю через порушення громадського порядку в Умані доведеться примусово покинути Україну. Міграційники Уманського РВ Управління ДМС України в Черкаській області за поданням Уманського ВП ГУНП в Черкаській області прийняли стосовно іноземця рішення про примусове повернення до країни походження.

Дрібне хуліганство на могилі цадика Нахмана для іноземця обернулося не тільки адміністративною відповідальністю, а ще й  забороною в'їзду в Україну на 3 роки. Щоправда, чоловіку вдасться відсвяткувати єврейський Новий рік в Умані, адже міграційники, зважаючи на прийдешнє свято Рош га-Шана, встановили строк для повернення порушника на батьківщину до 25 вересня 2020 року.

У разі нехтування іноземцем вимог рішення про примусове повернення, його очікутиме примусове видворення.

Зазначимо, що єврейський Новий рік відзначається впродовж двох днів. У нинішньому році свято починається ввечері у п'ятницю, 18 вересня, а завершується ввечері у неділю, 20 вересня. Попри карантинні обмеження, усі паломники, які прибули в Україну до запровадженої Урядом тимчасової заборони на в’їзд іноземців, готуються до  святкування. За дотриманням іноземцями міграційного законодавства в Умані пильнують співробітники сектору організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення Уманського РВ Управління ДМС України в Черкаській області.

Управління ДМС у Черкаській області