Продовжуємо працювати он-лайн – відеоконференція з представниками Центрів надання адміністративних…

Продовжуємо працювати он-лайн – відеоконференція з представниками Центрів надання адміністративних послуг з паспортних питань

Продовжуємо працювати он-лайн – відеоконференція з представниками Центрів надання адміністративних послуг з паспортних питань

З метою забезпечення ефективної взаємодії, за ініціативою  УДМС України в Полтавській області проведено відеоконференцію в режимі он-лайн з працівниками Центрів надання адміністративних послуг в області.

Захід відбувся за участі завідувача Яни Федій та головного спеціаліста Наталії Тіняєвої сектору стандартів роботи та контролю якості Управління та представників Полтавського, Кременчуцького, Миргородського та Пирятинського Центрів надання адміністративних послуг.

На даній зустрічі в режимі он-лайн були висвітлені та обговорені питання дотримання законодавства України під час надання адміністративних послуг з оформлення паспортів громадянина України у формі ID-картки та закордонних, зокрема вжиття заходів щодо недопущення недоліків в роботі.

В ході відеоконференції представники міграційної служби відповіли на проблемні питання, що ставилися під час обговорення.

Управління ДМС у Полтавській області