Поліпшення взаємодії щодо ідентифікації осіб, які проживають чи зареєстровані на території Луганської…

Поліпшення взаємодії щодо ідентифікації осіб, які проживають чи зареєстровані на території Луганської та Донецької областей

Поліпшення взаємодії щодо ідентифікації осіб, які  проживають чи зареєстровані на території Луганської та Донецької областей

Поліпшення взаємодії щодо ідентифікації осіб, які  проживають чи зареєстровані на території Луганської та Донецької областей обговорили сьогодні під час робочої зустрічі начальник Заводського районного відділу Міграційної служби Юлія Бабашова із заступником начальника Заводського відділу пенсійного фонду Людмилою Гречок.

Налагоджений механізм взаємодії відомств в цьому напрямі дозволяє пришвидшити ідентифікацію зазначеної категорії громадян під час надання їм адміністративних послуг, недоступних в зоні проведення ОСС, таких як оформлення внутрішнього паспорта громадянина України чи паспорта для виїзду за кордон.

Наразі Міграційна служба Запорізької області залишається лідером з надання послуг жителям Сходу України. Так, у 2020 році внутрішньо переміщеним особам було надано 2511 адміністративних послуг; а загалом починаючи з 2014 року - 30477. Найчастіше громадяни звертаються за оформленням паспорта у вигляді ID-картки та вклеюванням фото при досягненні 25- і 45-річного віку.

Управління ДМС у Запорізькій області