З початку року за надані адміністративні послуги Міграційна служба Житомирщини перерахувала на…

З початку року за надані адміністративні послуги Міграційна служба Житомирщини перерахувала на рахунок державного та місцевих бюджетів більше 14 мільйонів гривень

З початку року за надані адміністративні послуги Міграційна служба Житомирщини перерахувала на рахунок державного та місцевих бюджетів більше 14 мільйонів гривень

УДМС України в Житомирській області активно сприяє наповненню як державного так і місцевих бюджетів об’єднаних територіальних громад. Відповідних адміністративних послуг для громадян, які надаються в Управлінні та її територіальних підрозділах налічується близько двадцяти.

Найпоширенішими та найбільш затребуваними послугами, за якими звертаються до підрозділів міграційної служби області є оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон, оформлення іноземцям та особам без громадянства посвідок на тимчасове та постійне проживання, оформлення та видача дозволів на імміграцію в Україну іноземцям та особам без громадянства, продовження строку їх перебування в Україні.

Незважаючи на зменшення попиту на отримання відповідних адмінпослуг у зв’язку із введенням в дію карантинних заходів спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)» за вісім місяців цього року за надані адміністративні послуги на рахунок державного та місцевих бюджетів УДМС в області перераховано майже 14 мільйонів 200 тисяч гривень. Лише за серпень 2020 року перераховано близько 2 мільйонів гривень (серпень 2019 року – майже 3,8 млн гривень).

У минулому році Управлінням та територіальними підрозділами УДМС на рахунок як державного, так і місцевих бюджетів перераховано майже 37,5 мільйона гривень.

Управління ДМС у Житомирській області