До уваги відвідувачів Куликівського РС УДМС України в Чернігівській області

До уваги відвідувачів Куликівського РС УДМС України в Чернігівській області

До уваги відвідувачів Куликівського РС УДМС України  в Чернігівській області

У зв’язку з тим, що рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ухвалено новий розподіл регіонів, відповідно до темпів поширення коронавірусної хвороби COVID-19 і з  14.09.2020 Куликівський район Чернігівської області віднесено до помаранчевої зони, УДМС України в Чернігівській області звертається до всіх відвідувачів Куликівського підрозділу міграційної служби з проханням відвідувати підрозділ лише за крайньої необхідності, щоб не наражати на небезпеку себе та оточуючих.

Наразі у Куликівському РС тимчасово призупинено роботу електронного сервісу «Електронна черга». Отримати адміністративні послуги можна з вівторка по суботу з 09.00-13.00, за умови дотримання рекомендацій МОЗ (перебування у приміщеннях однієї особи на 10 кв. м, а також наявності у відвідувачів захисної маски та відсутності ознак респіраторних захворювань).

За консультаціями з питань діяльності Куликівського РС звертатися за номером телефону підрозділу (04643) 2-12-59 (більше інформації за лінком https://dmsu.gov.ua/chernihiv/pidrozdily.html) або за номером телефону «гарячої лінії» УДМС України в Чернігівській області (0462) 666-185.

Нагадуємо, що такі ж обмеження наразі діють в Борзнянському РС, Бобровицькому РС, Ніжинському МВ та Носівському РС УДМС в Чернігівській області.

Управління ДМС у Чернігівській області