Перевіряємо паспортні документи заздалегідь та реалізуємо виборче право!

Перевіряємо паспортні документи заздалегідь та реалізуємо виборче право!

Перевіряємо паспортні документи заздалегідь та реалізуємо виборче право!

Друзі, 25 жовтня  поточного року відбудуться чергові місцеві вибори, тому нагадуємо вам, що основним документом для реалізації права голосу на виборах та підставою для отримання виборчого бюлетеня є паспорт громадянина України як у вигляді паспортної книжечки, так і у формі ID-картки.

Міграційна служба Хмельниччини рекомендує мешканцям області заздалегідь перевірити «зовнішній» та «внутрішній» вигляд свого паспортного документа та у разі виникнення питань - звернутись до підрозділів служби для своєчасного їх вирішення.

Окрім цього, звертаємо увагу, що на період дії КАРАНТИННИХ ЗАХОДІВ отримати паспорт громадянина України у формі ID-картки – вперше,  у разі закінчення терміну дії, втрати, при обміні паспорта «старого зразка» на ID-картку за бажанням або ж вклеїти фото до паспортної книжечки можна у будь-якому підрозділі Міграційної служби області незалежно від реєстрації місця проживання.

Термін оформлення нового документа у звичайному режимі складає 20 робочих днів, у терміновому – 10 робочих днів.

Просимо громадян під час відвідування підрозділів служби дотримуватись рекомендацій МОЗ України:

  • користуватися захисною маскою та дезінфікуючими засобами;
    не створювати скупчення людей у підрозділі та дотримуватись безпечної відстані між людьми (щонайменше 1,5 метри).

Детальну інформацію можна дізнатись на офіційному сайті ДМС України за посиланням: https://dmsu.gov.ua/poslugi/pasport-gromadyanina-ukrajni.html або ж за телефоном «гарячої лінії» Управління: (093) 203-07-06 та (0382) 65-03-06.

Управління ДМС у Хмельницькій області