Навчання під час карантину

Навчання під час карантину

Навчання під час карантину

З 14 вересня в режимі онлайн за допомогою сервісу Zoom навчаються державні службовці Управління міграційної служби Тернопільщини. Навчання проходять за загальною професійною (сертифікованою) програмою підвищення кваліфікації з питань запобігання корупції.
Зазначені навчання запроваджено з метою надання якісних освітніх послуг з підвищення рівня професійної компетентності щодо правової грамотності, розуміння й застосування норм антикорупційного законодавства.

Під час навчання слухачі ознайомлюються з основними засадами реалізації антикорупційної політики в Україні; порядком застосування антикорупційних механізмів; особливостями здійснення спеціальної перевірки; практичними аспектами оцінки корупційних ризиків, викликів і загроз; процедурою електронного декларування; методами запобігання й врегулювання конфлікту інтересів; практичними аспектами маніпуляцій у структурі корупційного впливу в управлінській діяльності; етичними та психологічними компонентами проявів корупції у державному управлінні.

Управління ДМС у Тернопільській області