90-річна львів’янка отримала ID-паспорт

90-річна львів’янка отримала ID-паспорт

90-річна львів’янка отримала ID-паспорт

Працівники відділу ЦОД №1 Львівського міського Управління Міграційної служби Львівщини з приємністю видали готовий паспорт громадянина України 90 – річній львів’янці.

У  пані Галини свято! В своєму поважному віці вона отримала перший в житті ID-документ.

Відповідальні люди – відповідальні в усьому! Щойно виявивши втрату документу, колишній лікар, пані Галина прибула у підрозділ Міграційної служби з переживаннями і питанням: «чи не доведеться сплачувати штраф за втрату?»

В підрозділі заспокоїли і пояснили, що адміністративні санкції за втрату паспорта не застосовуються.

У першому, в місті Лева, сучасному, новому, європейського рівня центрі обслуговування документів №1, що знаходиться на вулиці Генерала Чупринки, 71 (вхід з вул. Природна), черг нема. Адже оформлення триває лише 15-20 хвилин.

Бажаючих оформити документи можуть попередньо зареєструватись в електронній черзі, обравши зручні для себе час та дату отримання послуги. Зробити це можна за допомогою онлайн-сервісу https://dmsu.gov.ua/services/online.html або через термінал, встановлений безпосередньо у підрозділі. Крім того, можлива реєстрація в електронній черзі «сьогодні-на-сьогодні», вона також здійснюється за допомогою терміналу.

Потрапити у підрозділ просто і зручно, навіть для літніх людей, людей з обмеженими можливостями чи батьків з маленькими дітьми, адже його розташування на першому поверсі.

Суб’єктів звернення приймають із усіма засобами захисту, рекомендованими МОЗ України.

Головне управління ДМС у Львівській області