Омріяний документ вже у власниці

Омріяний документ вже у власниці

Омріяний документ вже у власниці

До територіальних підрозділів міграційної служби Чернігівської області кожного дня звертаються громадяни з різними життєвими обставинами. Спеціалісти не залишаються осторонь від вирішення проблем і, в силу своїх повноважень, всіляко допомагають у їх вирішенні.

Однією з таких є громадянка М., яка у свої 62 роки проживала за паспортом зразка СРСР 1974 року. Її життєва історія не залишила байдужими працівників Ічнянського районного сектору. За радянських часів вона з чоловіком, залишивши дітей в Закарпатській області, в пошуках роботи та заробітку була змушена працювати за наймом в різних куточках України. В 90-ті роки вона оселилася на території Ічнянського району, але по своїй необізнаності та браком часу своєчасно не обміняла паспорт «старого зразка».

Спеціалісти підрозділу з розумінням поставилися до проблеми заявниці та сприяли в отриманні нею паспорта громадянина України у вигляді ID-карти.

Довгоочікуваний документ вже у власниці, і відтепер гр.. М. зможе подати документи для оформлення пенсії.

Завідувач Ічнянського районного сектору Ярослава Дубиновська вручила омріяний документ та побажала міцного здоров'я, сили духу, приємних подій і невичерпного оптимізму.

 

Управління ДМС у Чернігівській області