Не сплатив штраф за порушення ПДР – в Україну зась!

Не сплатив штраф за порушення ПДР – в Україну зась!

Не сплатив штраф за порушення ПДР – в Україну зась!

Ситуацію щодо наслідків несплати іноземцями адміністративних стягнень за вчинення правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху та посилення міжвідомчої взаємодії обговорили на робочій нараді начальник відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС Олена Данько та т.в.о. начальника відділу адміністративної практики Управління Патрульної поліції Запорізької області Ірина Юрченко.

Так, у вересні троє іноземців, громадяни Республіки Білорусь, Туреччини та Росії, не змогли потрапити в робочих справах до України, бо отримали заборону в’їзду за невиконання рішення органів, уповноважених накладати адміністративні стягнення, а саме не сплатили штрафи за порушення правил безпеки дорожнього руху, які вчинили, коли перебували на території Запорізької області.

Тож Міграційна служба ще раз нагадує іноземним громадянам та ОБГ, що несплата штрафів за порушення ПДР автоматично призводить до заборони в’їзду в Україну на найближчі 3 роки. Щоб уникнути таких наслідків – сплачуйте адміністративні стягнення вчасно.

Управління ДМС у Запорізькій області