Міграційна служба Львівщини взяла участь у контрдиверсійних навчаннях

Міграційна служба Львівщини взяла участь у контрдиверсійних навчаннях

Міграційна служба Львівщини взяла участь у контрдиверсійних навчаннях

На Яворівському полігоні, що на Львівщині, у навчально-тренувальному центрі «Верещиця» Львівського державного університету внутрішніх справ, Координаційною групою Антитерористичного центру при Управлінні СБУ у Львівський області, за напрацюваннями НАТО проведено масштабні міжнародні тактико-спеціальні навчання «Рапід-Трайдент 2020» на військових об`єктах регіону.

Для участі в роботі оперативного штабу управління учбової антитерористичної операції Міграційною службою відряджено досвідченого працівника, заступника начальника відділу міграційного контролю та адміністративного провадження ГУДМС України у Львівській області –  Андрія Жураківського.

Крім Міграційної служби Львівщини у антитерористичних заходах, що відбулися в умовах максимально наближених до реальних, взяли участь підрозділи СБУ, ЗСУ, Нацполіції, Патрульної поліції, Нацгвардії, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Державної прикордонної служби, ЛОДА, Львівської обласної прокуратури, Військової прокуратури Західного регіону, Управління Держохорони та Управління Держспецзв’язку.

В процесі тренувань учасники набули досвіду і практичних навичок. А Координаційна група перевірила готовність всіх суб’єктів боротьби з тероризмом для протидії можливим диверсійним загрозам та підвищення рівня  міжвідомчої взаємодії під час проведення спецоперації.

Завдяки злагодженим та ефективним діям, учасники тренувань успішно впоралися із поставленими завданнями. Зокрема, було захоплено групу диверсантів, які за легендою повинні були підірвати декілька військових об’єктів критичної інфраструктури.

Напрацювання НАТО, сучасні технологічні новинки різних країн відмінно відбули тест в умовах обмеженого часу для прийняття рішення.

Головне управління ДМС у Львівській області