До уваги відвідувачів Корюківського РС УДМС України в Чернігівській області!

До уваги відвідувачів Корюківського РС УДМС України в Чернігівській області!

До уваги відвідувачів Корюківського РС УДМС України  в Чернігівській області!

У зв’язку з виявленням офіційно підтвердженого випадку захворювання COVID-19 у одного із співробітників Корюківського РС УДМС України в Чернігівській  області надання адміністративних послуг в даному підрозділі тимчасово призупинено.

Нагадуємо, що відповідно до пункту 4 розділу ІІ «Прикінцеві положення» Закону України від 17.03.2020 № 530-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» встановлено, що оформлення документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство України чи спеціальний статус особи, у період дії карантину здійснюється за місцем звернення особи.

Крім того, отримати виготовлений паспорт громадянина України, або паспорт до якого вклеєна фотокартка можливо не за місцем подання заяви, а за місцем перебування. Тобто, у разі оформлення паспортного документа в іншій області, особа може звернутись до будь-якого територіального підрозділу ДМС України за місцем перебування із відповідною письмовою заявою та отримати документ у підрозділі ДМС за місцем звернення.

З будь-яких питань ви можете зателефонувати на телефонну «гарячу лінію» УДМС України в Чернігівській області за номером телефону (0462) 666-185.

Управління ДМС у Чернігівській області